Zondag 1 april

ACHbar – De Tank – Burg 4 (14u – 18u)
 

DETOX SUNDAY MET:

Detoxsapjes - Bohio

Vegan cakes – The Green and Clean

Vegan taart - Chez Mariette

Doorlopend:

Ines Claus – Live Tekenen

Ines Claus (°1993, Antwerpen) Studeerde af in 2017 in de Vrije Kunsten aan het KASK School of Arts in Gent. Ze creëert tekengewijs een geheel eigen wereld en doet dit tijdens deze laatste dag van URB live. 

Esther Schelfhout - Boys Bring Brooms To The Yard

Workshop vanaf 12u – VROUWEN GEZOCHT!

Esther zoekt vrouwen in alle lengtes, breedtes, kleuren, leeftijden en achtergronden, ... Geen performance-ervaring nodig. Inschrijven via estherschelfhoutatgmail.com. Meer info.

Katertalks (by TURBO):

Hoe draagt creativiteit bij tot de ontwikkeling van de stad? In de ACHbar delen enkele creatieve changemakers hun verhaal en visie.

14u: Julian Devos (comma.world)

14u30: Jules Gahide – (KERK & NEST)

15u: Dalila Hermans – (Charlie Magazine)

Moderator: Wannes Loosveldt (Team DAMP)

15u30 – 17u: Finale Ronde van Vlaanderen

17u15: Tim Tesley - Elvis Presley Tribute Artist
Tim Tesley is op zijn 16 jaar begonnen als Elvis-imitator omdat mensen vonden dan zijn stem erg aanleunde bij Elvis Presley. Zo is hij begonnen met de moves te imiteren, zijn uiterlijk na te bootsen en werd hij op korte tijd één van de topimitatoren in ons Belgenlandje. Heeft veel tv aandacht verkregen door zijn  Elvis act, denk dan maar aan de publiciteitspotjes van Electrabel, Man bijt hond, Studio Brussel. Nam eveneens deel aan Idool, My name is .... en zoveel meer. Ook werd Tim gevraagd voor de grootste festivals in België namelijk: Pukkelpop, Gladiolen Festival en de Gentse Feesten met zijn live band, Cobacabanfestival en niet te vergeten Kamping Kitsch Club en Bal Marginal, waar hij voor duizenden gasten mocht optreden.

17u30: PERFORMANCE ESTHER SCHELFHOUT – Boys Bring Brooms To The Yard - Vertrek aan De Tank